Irini Hotel στην Κάρπαθο: Το τέλειο resort για γαλήνιες διακοπές!

 

Ένα ονειρεμένο resort φωλιασμένο, σαν ένα ιδιωτικό παραθαλάσσιο χωριό, στην περιοχή Αφιάρτη, στη νοτιοανατολική πλευρά της Καρπάθου. Το Hotel Irini είναι ένα καταφύγιο άνεσης και γαλήνης, που ξεχωρίζει για την οικογενειακή του ατμόσφαιρα και συνδυάζει άψογα την ανέγγιχτη ομορφιά του Αιγαίου με τη λιτή πολυτέλεια.

Τα δωμάτια μοιράζονται σε ανεξάρτητα κτίρια μέσα σε όμορφους κήπους και ισορροπούν αρμονικά ανάμεσα στην ιδιωτικότητα και την οικεία φιλοξενία. Είναι διακοσμημένα με κομψότητα και με έμφαση στην άνετη διαμονή, προσφέρουν ποιοτικές παροχές, όπως κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, δωρεάν προϊόντα περιποίησης και διαθέτουν μπαλκόνι ή αίθριο.

Καθημερινά μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό γεύμα σας αγναντεύοντας τη θάλασσα και να ζήσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης στην αναζωογονητική πισίνα και στο pool bar ανάμεσα στους φοίνικες. Στις εγκαταστάσεις του Hotel Irini θα βρείτε επίσης γυμναστήριο και χώρους ψυχαγωγίας, όπως μίνι γκολφ και παιδότοπο.

Στις ειδικά διαμορφωμένες και οργανωμένες παραλίες θα χαρείτε τη θάλασσα αλλά και τα σπορ. Εξάλλου, η περιοχή του Αφιάρτη είναι ένας δημοφιλής προορισμός και για τους λάτρεις του surfing. Η πόλη της Καρπάθου απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο, για να εξερευνήσετε όλες τις ομορφιές του νησιού.

Η παραθαλάσσια όαση του Hotel Irini σας προσκαλεί να αφεθείτε σε μια απαράμιλλη εμπειρία διακοπών στην αυθεντική Κάρπαθο!

 

ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ:

Hotel Irini

Αφιάρτης, Κάρπαθος

Τηλ. (+30) 22450 91000

Email: info@hotelirini.com

Ιστοσελίδα: www.hotelirini.com

Facebook: Hotel Irini Beach Resort

Instagram: @irinihotel